w i f u e
about bias stuff link home skins twitter facebook follow blogskins
PELABURAN TERBAIK DI ABAD INI.....
Friday, 13 May 2011 | 19:14 | 0 comments


Assalamualaikum

Kwn dok pikir2..
nape ada org pening pasal ASB..
buat loan byr smpai 20thn..
sedangkan ada option lain
yg lebih baik dr tu..
Sebagai PLAN PERSARAAN kita

Mcm ni lah..
saya citer serba sedikit ya..

Nama plan ni ialah PruCash Double Reward
Pendek kata korang akan dpt double lah benefitnya

So, saya pendekkn citer
kwn buat satu contoh ya..

Umur : 34thn
Term : 25thn (*sedang elok la korang bersara klu skrg umur 30)
Sum Assured : rm20k
Monthly : RM683.85 (lbh kurang mcm byr keta sebulan je)
Berapa lama: 5 tahun je bayar!

FAEDAH!!!?
5 tahun pertama = tiap2 hujung tahun terima bonus RM600
tahun ke-6 hingga ke-25 = bonus jd Double iaitu korang akan terima RM1200 tiap2 hujung tahun.
sampai tempoh matang...
Nilai tunai yg korang akan dapat ialah RM288,000.00

So, mcmana?? Berbaloi tak pelan persaraan ni klu compare dgn simpanan ASB yg anda buat??

Ada lagi benefit??
Ya, anda juga dilindungi..
simpanan selamat
kalau trjadi apa2 pada korang,
anak2 korang boleh terus dpt bonus tu..
Berbaloi takk???

tak ada medical card?? add on je.. :D

Keterangan lanjut, sila hubungi:
Najhan Safuan (0125041554) / naj_mif@yahoo.com